WIE IS PSYDES

Ik ben Wendy Brems-Meester. In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Calo te Zwolle als psychomotorisch therapeut. Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende GGZ instellingen gewerkt. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd systeemtherapeut en aangesloten bij beroepsvereniging NVRG. Naast mijn werk voor Psydes ben ik werkzaam binnen de specialistische GGZ.

Ik heb gewerkt met verschillende doelgroepen, variërend van kinderen tot volwassenen en van milde problematiek tot aan het werken in klinieken. Ik heb mij in de loop der jaren ontwikkeld door mij te scholen in de oplossingsgerichte therapie, agressie-regulatie therapie, Yucel-methode, systemische gezins-en ouderbegeleiding en systeemtherapie.

Psydes is een praktische naam, bestaande uit 2 delen: Psy (psychisch) en des (vermindering). Dat is ook de doelstelling, vermindering van de psychische klachten. En dat praktische past bij de aanpak die ik hanteer, duidelijk, transparant en zonder poespas. Mijn streven is dat de cliënt tevreden is. Hij/zij heeft na het coachingstraject voldoende handvatten om in de dagelijkse situatie nieuw gedrag toe te passen.